Prima pagină > Politica > in pragul crizei economice, politicienii romani se bat sa intre la guvernare. …cu siguranta,…doar pentru a salva tara!

in pragul crizei economice, politicienii romani se bat sa intre la guvernare. …cu siguranta,…doar pentru a salva tara!

„Nu vedeţi că din teritoriu vin oamenii să ne zică «intraţi la putere cu oricine, numai intraţi?. Şi cu Băsescu şi cu mama lui Băsescu, şi cu premier şi fără premier»?“, „Dacă îngropi partidul cu ambiţia ta de a fi premier, te îngropăm şi noi pe tine“. „Las-o dracu’ de funcţie de prim-ministru! Te pui preşedinte la Senat şi facem guvern cu PD-L-ul“, sunt cateva dintre informatiile obtinute de presa „pe surse”, din spatele usilor inchise, dezvaluind presiunea pusa de baroni asupra lui Geoana.

In timpul acesta,… Vasile Blaga, secretar general PDL urla peste comeseni intr-un restaurant din Bucuresti: ” Mergem pe principiul de la consiliile judeţene: câştigătorul ia tot! Dacă scăpăm de Călin, dau de băut! ”

Tariceanu afirma „Cred că în acest moment, în care România începe să simtă efectele crizei economice globale, va trebui să găsim cât mai repede o soluţie pentru a da stabilitate şi un guvern care să poată să guverneze România”. in timp ce apropiatii sai au adoptat poziţia de forţă: „Premierul sau mergem în opoziţie”.

Acestea sunt reactiile politicienilor, la doua zile dupa alegeri, cand numaratoarea voturilor stabileste definitiv ierarhiile.

E foarte interesanta dorinta tuturor, ca sa nu spun disperarea, de a merge la guvernare trecand peste dusmaniile din ultimul mandat. Si e fascinant cum politicienii nostri sunt gata sa treaca peste doctrine si sa uneasca stanga cu dreapta intr-o comuniune ne-naturala. Dar nu este surprinzator!

In 18 ani de viata parlamentara ultima grija a alesilor a fost sa tina cu consecventa tara pe o directie… In 18 ani, inaintea fiecarui scrutin, candidatii au uitat brusc batjocura de peste mandat la adresa poporului si au aparut cu fetele zambitoare si promisiunile, ce vor fi fost dovedite mincinoase din nou la sfarsitul mandatului, ca se vor schimba si se vor intoarce catre popor…

In 18 ani s-au unit doar in jurul intereselor proprii…

In 2004, multi dintre cei ce au mers la vot au ras cu un ochi, sarbatorind victoria Dreptei si au plans cu celalalt, amintindu-si dezamagirea traita in guvernarea CDR. Au sperat ca Dreapta va exploata la maxim A DOUA SANSA si va scoate tara din necaz. Nu a fost asa, din pacate…

Cine crede si urla din toti rarunchii ca, datorita guvernarii de Dreapta din ultimii 4 ani, Romania este Stat Membru al Uniunii Europene se inseala. Romania este Stat Membru al Uniunii Europene datorita corpului de functionari – experti, neinregimentati politic, care timp de 4 ani au tras la jug in ministere, agentii si institutii, fara sa se gandeasca la familie, la griji, la lipsuri, la bonusuri, la mariri de salariu. Si Romania este Stat Membru pentru ca Europa ne-a vrut!

Nimic mai simplu decat atat!

Sa lasam nasul jos si sa observam ca civilizatia se termina la Artand sau Nagylak! Sa ne suflecam manecile si sa trecem la treaba!

Pentru ca aceiasi romani au dat Dreptei a treia sansa! ULTIMA!

Struto-camilele nu sunt acceptate! Armasarii pur-sange da, dar vor fi in stare alesii sa ridice martoaga in rang de armasar?

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: