Prima pagină > ma bag in seama > despre decizii luate in cunostinta de cauza

despre decizii luate in cunostinta de cauza

De un an si jumatate imi consum viata pe centura Bucurestiului.

Nuuuu, nu va ganditi la parcarile de tiruri turcesti… Va rooog! …Sa nu dam cinstea pe rusine si pacea pe galceava! 

Imi consum viata in masina mea, o ora si 20 de minute dus la servici si o ora si 20 intors acasa. Mersul dimineata din mahalaua Militarilor spre oras e o aventura. Mersul spre casa, seara, e o alta aventura. Traiesc zi de zi doua aventuri iar in week-end ma calmez… Am incercat s-o iau prin oras dar faceam o ora si 40 de minute dus si o ora si 40 de minute intors. Asa ca am luat o decizie, in cunostinta de cauza! Merg pe centura! Si am constatat ca m-am transformat intr-un catel al lui Pavlov, caci imediat ce ma sui in masina si imi stabilesc destinatia, imi fac traseul pornind cu varianta Soselei de Centura. Nu conteaza ca e duminica noaptea sau prima zi de Craciun, ca e vacanta sau zi de luni, eu plec pe centura. In loc sa pierd timpul la semafoare prefer sa merg intr-antaia, pe centura…

Imi place sa fiu informat asa ca dimineata ascult Kiss iar dupa amiaza Guerrila. Si mereu, ii ascult pe soferii de camioane. Mi-am luat o statie de emisie receptie si am inceput ii voyeurez. E suuper! Ai de invatat ascultandu-i pe colegi. Apreciez solidaritatea lor, ajutorul pe care si-l dau continuu si ma amuza cum se dezic de „cotetari”. „Cotetarii ” sunt aia cu masini mici care nu au habar sa conduca, nu stiu ce presupune sa conduci o hardughie cu 4 axe… In plus, cu un detector de radar si o statie, trebuie sa fii masochist sa te amendeze politia pentru depasirea vitezei sau pentru orice! Asa ca daca ii dau blana, o fac in cunostinta de cauza!

Azi am luat o alta decizie in cunostinta de cauza! Am mers pe centura desi stiam din trei surse ca s-a rasturnat un polonez cu tir-ul si ca centura e blocata. Dar am incercat sa o iau prin oras si n-am putut sa ies din fata blocului in bulevard, ca toate tirurile intrasera prin oras… In cunostinta de cauza, adica de cauza de tir rasturnat! Si asa am ajuns la servici in doua ore fata de patru, cat i-a trebuit vecinului meu.

Si ma intreb daca inteleptii guvernanti liberali au luat decizia de a repara jdemii de poduri si podete in mediul rural, cum declara aseara Bogdan Olteanu, in detrimentul construirii unei sosele de centura normala pentru o capitala a unui Stat Membru al Uniunii Europene, in cunostinta de cauza! Anul trecut, prin martie m-am ambitionat sa merg pe centura Budapestei, desi stiam ca era in constructie. Am ajuns de pe M3 pe M1 in 2 ore. In octombrie acelasi segment l-am parcurs in 20 de minute, caci se terminasera lucrarile. Se pare ca vecinii nostri din tara „pretina” au luat o decizie in cunostinta de cauza!

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: