Prima pagină > Politica > Cu ce ti-am gresit Doamne, de ne tii in intuneric?

Cu ce ti-am gresit Doamne, de ne tii in intuneric?

Azi 22 Decembrie 2008 Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu si-a vazut implinita pohta nerostita, ce-a pohtit! Azi domnul Traian Basescu a fost proclamat oficial presedinte al Frontului Democrat al Salvarii Nationale.

Astazi Baronii de paie ai vremurilor abia apuse, Balaurii cu care am fost manati sa ne luptam la fiecare scrutin de 17 ani incoace, cei 322 care in Anul Domnului 2007 l-au suspendat pe domnul Traian Basescu, azi i-au jurat credinta si l-au numit “Domn”, sub dreapta, inteleapta si preaiubitoarea privire a Preafericitului Parinte Patriarh Daniel!

Astazi domnul Traian Basescu ne-a spus: “FRATILOR AM INVINS!”

Personal, domnul Traian Basescu i-a invins pe Roman, pe Nastase, pe Geoana si pe Iliescu. In alianta cu partenerii de guvernare, azi domnul Traian Basescu a invins ultimele ramasite ale comunismului. Au sters impreuna definitiv Stanga de pe scena politica romaneasca. Caci ce oameni de stanga mai sunt aceia care castiga azi alegerile promovand masuri de stanga pentru ca maine, din postura de conducatori ai statului sa faca averi din contractele cu statul? Poate cineva sa gaseasca o singura diferenta intre Patriciu si Bitner, intre Fenechiu si Umbrarescu, intre Basescu si Tariceanu? 

Si tot azi s-a risipit si ultimul dram de speranta ca Profesorul Brucan s-a inselat in termenul profetit, ca in sfarsit cei pe care i-am ales “pe nume si nu pe liste” vor apela pentru prima data la constiinta proprie si nu la spiritul de turma si se vor opune  minciunii, tradarii si prefacatoriei. Doar Frontul ramasese sa fie reinfiintat… iar azi s-a implinit vrerea turmei si nu a norodului… Cu o majoritate de 73%!

Cum nu am vazut ca de patru ani, Geoana si tovarasii sai au facut tot ce a trebuit sa-i elibereze Domnului calea catre tron?… Ca patru ani le-a trebuit sa-l trimita la pensie pe Primul Lider si sa-i condamne la ignoranta eterna pe ultimii sai sustinatori?

Cum nu am vazut ca domnul Traian Basescu pentru a castiga aceasta lupta a aruncat asupra noastra toate trucurile invatate in porturile lumii: a plans,  ne-a convins ca e mai bine in Congo decat cu Bombo iar noi la exit-poll-urile de la ora 9 am intepenit centralele telefonice ale Occidentului disperati sa ne convingem fratii sa-l voteze, de teama ca tot Congo-ul nu ne va cuprinde… Ne-a inflacarat in van cu discursurile sale portocalii si ne-a invitat in Evul Mediu sa ne bucuram de tragerea in tepele din Piata Victoriei, a ticalosilor…

Cu ce ti-am gresit Doamne, de ne tii pe intuneric?

Anunțuri
Categorii:Politica Etichete:,
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: