Prima pagină > Ha, ha, hahalerelor > m-a uns pe suflet, zau, si n-am putut sa ma abtin sa preiau si pe blogul meu!

m-a uns pe suflet, zau, si n-am putut sa ma abtin sa preiau si pe blogul meu!

Nu de alta, dar mi-am propus sa-mi citesc acest blog la batranete, mie si copiilor copiilor mei! Cititi si radeti!

Iar dumneavoastra, domnilor jurnalisti, luati si invatati! Asa se pun intrebarile, la un interviu: clar, concis, fara inflorituri, astfel incat intervievatul sa nu se piarda in raspuns! Senzational exercitiul jurnalistic al lui Vladimir Vladimirovici! Spun multe gestica celor doi:
In primul rand spun ca Zeus e unul, nascut nu facut!

Apoi mai spun ca este ordine si disciplina in imperiu si nimeni si nimic nu va putea sa disturbe aceasta stare!

http://www.realitatea.net/soarta-europei–jucata-intr-o-sceneta-cu-premierul-rus-vladimir-putin-si-presedintele-gazprom–aleksei-miller–vezi-video-cu-sceneta_430996.html

Vladimir Putin, premierul Rusiei: Gazprom furnizează pe sistemul de transport extern al Ucrainei cantitatea de gaz necesară pentru Europa de Vest?

Aleksei Miller, preşedintele Gazprom: În ceea ce priveşte furnizarea gazului la graniţa ruso-ucraineană, noi furnizăm gaz ţinând cont de înţelegerile cu cumpărătorii noştri, minus cantitatea de gaz pe care a furat-o Ucraina Rusiei.

Putin: În orice caz, nu Rusiei, ci consumatorilor occidentali fură gazul Ucraina, pentru că occidentalii au cumpărat această marfă şi au plătit pentru ea.

Miller: Da, Vladimir Vladimirovici, aveţi perfectă dreptate! Acesta este gazul furat de la consumatorii occidentali, care se află în această situaţie. Noi vedem că furnizarea de gaz pentru utilizatorii din Europa Centrală şi de Vest încă se mai face, dar în ceea ce priveşte zona Balcanilor, livrarea este în totalitate oprită.

Putin: Noi acum am vorbit despre statele balcanice, unde Ucraina a sistat transportul gazului. Amintiţi-ne, vă rog, care este preţul mediu al gazului nostru pentru aceste state în primul trimestru al anului 2009?

Miller: Pentru ţările care se învecinează cu Ucraina, preţul pentru primul trimestru este de aproximativ 470 de dolari pe mia de metri cubi.

Putin: Care este preţul propus Ucraieni pentru gazul nostru?

Miller: Noi le-am propus partenerilor noştri ucrainieni să le vindem gaz la un preţ foarte privilegiat de 250 de dolari pe mia de metri cubi.

Putin
: Şi ei au refuzat…

Miller: Ei au refuzat şi, în momentul de faţă, au luat o decizie unilaterală de a întrerupe negocierile.

Putin: Cum reacţionează, în general, partenerii noştri europeni la o astfel de discreditare a preţului de gaze? Pentru că este o materie primă importantă în multe industrii.

Miller: Noi am auzit de la partenerii noştri europeni că acest preţ privilegiat stabilit pentru Ucraina de 250 de dolari pe mia de metri cubi este nefondat şi noi suntem de acord cu ei.

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: