Prima pagină > Politica > povestile de succes si starea natiunii II

povestile de succes si starea natiunii II

o noua poveste de succes s-a implinit azi la Washington. Barack Hussein Obama a fost investit in functia de Presedinte al Statelor Unite ale Americii, devenind primul presedinte de culoare al celui de-al doilea cel mai fost rasist stat al lumii dupa Germania nazista. Se pare ca Ku Klux Klan ar fi sunat deja mobilizarea generala pentru boicotarea ceremoniei de investire. Anacronicitatea gruparii a fost insa aruncata si mai mult in ridicol de cei 4 milioane de cetateni americani care au participat cu inima deschisa la ceremonie, si mai mult, de miliardele de oameni de pe cele trei continente de unde a aparut Presedintele, care s-au strans intr-un singur suflet in jurul lui.

Iar Barack Obama s-a ridicat pe deplin la nivelul asteptarilor! A intins deschis si conditionat mana pentru pacificarea lumii, cerand in schimb aceeasi atitudine din partea viitorilor parteneri de negocieri. A impus reinstituirea dreptatii sociale, acuzandu-i deschis pe cei care au adus America in criza prin lacomie si coruptie. A readus in atentie solutiile adoptate in vremuri de criza de predecesorii sai, investitii in infrastructura – singura capabila sa puna pe masa oamenilor muncitori o paine, singura care dainuie in timp si singura care va fi folosita de popor si dupa ce criza va fi fost de mult uitata.

Si le-a redat americanilor SPERANTA si MANDRIA! Speranta ca, uniti si condusi de lideri adevarati, vor iesi invingatori si mandria ca vor iesi invingatori prin ei insisi. Caci, muncitorii americani nu sunt mai putin productivi decat inaintea crizei, aptitudinile lor nu sunt mai slabe decat acum un an, iar tehnologia Americii nu este cu nimic mai slaba decat cand era cea mai puternica din lume!

Starea natiunii este astazi mult mai buna decat ieri!

Parerea mea!

 

Later edit: si ca dovada ca starea natiunii e mai buna, barilul de petrol a crescut azi de la 33,6$ la 38$ 🙂

Reclame
 1. 21/01/2009 la 09:53

  asa astept si eu un ION Obama… din pacate pe plaiurile noastre slabe sperante sa se nasca un astfel de om, un astfel de lider… un astfel de cdonducator. Dar stii cum e speranta moare ultima

 2. mtlk
  21/01/2009 la 10:00

  da,
  inceputul e promitator! sa vedem pe drum, mai incolo!

 3. 25/01/2009 la 23:55

  Nu e ciudat cum a crescut dolarul odata cu investirea lui Obaama? Ce big brother…Omaba e starul actual al planetei

 4. carmina111
  25/07/2009 la 20:06

  Ha!ha!ha!Aceeasi Marie cu alta palarie;manipularea atinge cote inimaginabile care frizeaza perfectiunea!

 5. 26/07/2009 la 00:13

  ???
  imi scapa ceva?
  despre ce manipulare discutam?

 6. carmina111
  27/07/2009 la 23:06

  Este adevarat ca muncitorii americani nu sunt nici mai slab pregatiti nici mai prosti decit acum un an,dar nu mai cred in aparitia unui”Sfint Gheorghe”(vezi dl.Barack),calare pe un cal alb,care sa rapuna balaurul crizei cu o mie de capete,care mistiuie America si nu numai.Este prea tirziu pentru basme;naivitatea a adus lumea in starea in care se gaseste acum.Despre asta era vorba!”Omul negru”nu este decit o alta papusa scosa in fata…(ma tem ca spre sacrificare)

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: