Prima pagină > 1 > despre accesele de xenofobie ale italienilor si despre justetea lor

despre accesele de xenofobie ale italienilor si despre justetea lor

Auzim la teveu ca atacurile italienilor asupra romanilor s-au intetit, pe fondul stirilor despre jafurile, violurile, furaciunile si alte asemenea, comise de ai nostri.

As vrea sa le atrag atentia fratilor nostri intru ginta latina, ca exact asta a facut si ei acu’ doua mii de ani! Cand au ajuns pe plaiurile dacice, au jefuit averea poporului dac si au dus-o in care la Roma. Acu’ urmasii Romei isi recupereaza averile, transformate, revazute si adaugite de dezvoltarea ultimilor 2000 de ani si le repatriaza la tara mama!

Dragii nostri romani au violat-o pe Dochia si alte femei dace si le-au ucis prietenii, fratii si parintii care au sarit in apararea lor. S-au nascut bastarzi, pe care poporul dac i-a crescut, hranit si educat, din durerea si saracia sa!

E drept ca dupa vreo sapte sute de ani am fost razbunati de fratii nostri vizigoti, ostrogoti si alti oti, care au trecut mareata Roma prin foc si sabie.

Otomanii au facut acelasi lucru in Balcani, vreme de vreo cateva sute de ani. Tatarii s-au impiedicat de Stefan cel Mare si s-au aliat cu moldovenii, asta nu inseamna insa ca i-au iertat pe lesi. Ba mai mult ei le-au luat calare pe cai pe frumoasele polone si le-au dus in Tataria.

Nemtii, popor civilizat au fost singurii care nu au violat si jefuit atunci cand au cucerit Europa! Au platit fiecare lucru rechizitionat si au facut dragoste cu femeile popoarelor cucerite, pe baza de consimtamant liber exprimat si la subpret. Rusii nu! dupa cum stim din legendarul „Davai ceas!”.

Si peste Ocean, englezii si apoi americanii nu s-au retinut de la nimic fata de indigeni.

Asa se comporta cuceritoii cu invinsii de mii de ani. Invinsilor nu le ramane decat sa se lamenteze sau sa reziste! In munti…

Anunțuri
 1. 22/02/2009 la 22:52

  crezi tu ca romanii sun invingatori in italia? hmmm sau imi pica mie fisa odata cu telefonul. sincer sa fiu daca ar exista o minoritate italiana care ar incepe sa violeze sa fure sau mai stiu eu ce pacatele mele sa faca… eu cred ca m-as comporta asemeni macaronarilor. poate parea lipsa de imaginatie dar asa as simti

 2. Lancaster
  22/02/2009 la 23:40

  Acum 2000 de ani, nu prea erau fraţii tăi „întru gintă latină”. Cu exprimarea stai destul de bine, pari şi destul de coerent, doar logica îţi lipseşte. Te crezi poporul dac şi ai senzaţia că a venit „payback time”? Ţi-ai ratat cariera, te-ai născut cu vreo 80 de ani prea târziu. La vremea potrivită ai fi fost un nazist pe cinste.

  Chiar ai impresia că aşa trebuie să funcţioneze lumea, împărţită în „noi” şi „ei”? Sau ai crescut într-un sat unde ai învăţat să-i priveşti cu ură pe „venetici”, chiar dacă veniseră de la doar 30 km. de satul tău? Pe la Tg.Neamţ se întâlneşte mentalitatea asta.

 3. mtlk
  23/02/2009 la 08:37

  Dragaaa Lancaster,
  esti grabit sau superficial?
  Reciteste textul! Nu ma cred deloc poporul dac, spun doar, cu exemple, ca in istoria omenirii, navalitorii s-au dedat la jafuri si violuri.
  Noi si ei, hm! Cred ca ei se cred „ei si noi”, ei cetateni europeni si noi cetateni second hand! Vezi majoritatea joburilor la care au acces romanii, vs joburile la care nu au acces romanii.
  La noi la Targu Neamt mentalitatea e mai fara prejudecati decat la unii dintre voi, elita, de oriunde o’ti fi! Iar la sate e si mai pura! Si in general la noi in sat, cand suntem calcati de ginta din satul alaturat (de la 30 de km) punem mana pe par si ne aparam femeile si proprietatea!

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: