Prima pagină > jurnalisti si jurnalism > iar despre calitatea presei si vedete

iar despre calitatea presei si vedete

spune domnul CTP in Gandul de azi, ca se simte jenat de faptul ca se numeste gazetar în România.

…si asta pentru că noi, stimatii cretini ai netului, nu suntem „nici mai proşti, nici mai lipsiţi de caracter decât mulţi, din ce în ce mai mulţi, dintre colegii de breaslă – gurnaliştii.

Un gurnalist consideră că a fi jurnalist înseamnă să faci propagandă pentru un partid în paginile unui ziar, să iei bani de la zisul partid pentru asta, să apari în pliantele electorale ale unei asfaltiste cu ciocul mic, să vânezi o funcţie de ambasador şi, dacă nu-ţi iese, să te mulţumeşti cu una de europarlamentar, coleg cu Elena Băsescu. Şi există destui care sunt de acord cu zisul gurnalist, inclusiv petrogazetarul Patriciu.”

mda… cred ca are dreptate dar, din fericire, non-valorile, transformate de „gurnalisti” in vedete peste noapte, sunt consecvente in atitudinea si comportamentul lor cotidian. de aceea mai ajungem din cand in cand sa spunem ” si totusi exista dreptate”, atunci cand asistam la aruncarea lu’ domnu’ dan in tomberon, sau cand gesepeii si antenarii sunt injurati de gigi, sau cand giovanii ii da cu microfonu’ in cap lui manolo ori nikita ii da meee lu’ unu sau lu’ altu!

am spus-o si imi place sa o repet: unii jurnalisti isi merita soarta! daca accepta sa linga laturi, atunci sa le inghita si pe cele urat mirositoare!

Reclame
 1. adina
  11/03/2009 la 15:16

  Eu am pretentii mai mici de la ei, ca de exemplu sa faca un acord intre subiect si predicat. Sa stie sa foloseasca prepozitia „ca” in loc de „ca si”. Si macar sa citeze corect numele sursei.

 2. lost mind
  12/03/2009 la 03:35

  am o fosta colega semianalfabeta….gurnalista de succesuri

 3. 13/03/2009 la 02:49

  Adina, multi nu stiu diferenta intre subiect si obiect, unde sa mai incapa vreun acord, un predicat, o topica si o deontologie?

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: