Prima pagină > Ha, ha, hahalerelor > unde-i lege, nu-i tocmeala! oare???

unde-i lege, nu-i tocmeala! oare???

Pentru ca nu mai tin minte maruntisuri d’astea invatate in facultate, fac apel la savantul idiot si sor’sa enciclopedia si recitesc definitia LEGII: În politică şi drept legile reprezintă regulile de conduită ce descriu sau reglează relaţii specifice între persoane şi organizaţii, ca şi măsurile punitive exercitate asupra celor ce nu urmează aceste reguli de conduită. Mai mult, legile sunt scrise de oameni alesi de popor pentru a reglementa relatiile oamenilor din popor cu alti oameni din popor sau cu organizatii din popor. Cand o lege a fost adoptata de inteleptii poporului, ea este acceptata implicit si respectata de catre cei ce anterior au decis cu votul lor cine sa fie inteleptii care sa dea legi pentru popor. Poporul se poate exprima in mod direct si legal asupra legilor prin Referendum. Ilegal,… prin Revolutie. Sau nu se poate exprima deloc…

Se pare ca si alesii nostri, aflati vremelnic la carma tarii, cat si datatorii cu parerea la teveu in praimtaim, auto-intitulati la fel de efemer formatori de opinie, au nevoie sa apeleze la sursele sus-amintite, inainte de a-si spune pasul in relatie cu patania lui George din Pipera colt cu Aleea Alexandru. Nu de alta, da-i vad pe Crin tipand din gura de sarpe pe Realitatea si pe Prostanac asemenea pe TVR l cum ca procurorii fac, si politistii dreg iar judecatorii nu stiu ce mai descanta, abuzuri peste abuzuri si incalcari ale legii si vai biata victima a institutiilor statului!

Si stau si ma intreb ca bou’: Cine i-a adus pe slujitorii legii in starea asta? Cine a dat mii de legi, ca’ cand ajungi sa o citesti pe ultima emisa ai uitat ce scrie in prima (ramasa de altfel in vigoare…)? Cine a politizat excesiv institutiile publice? Cine isi plateste politele ramase neplatite in afaceri prin intermediul slugilor puse la comanda autoritatilor de aplicare a legii?

Domnu’ Tudor Popescu!? Cum era aia dom’le cu sobolanii cu cozile imbarligate ca mi-a placut, da am uitat-o!? Aaha! Doi lupi s-au mancat unul pe altul pana au mai ramas doar cozile din ei! Pardon asta-i din alta poveste, da ma-ntelegeti!

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: