Prima pagină > ma bag in seama, Politica > In Aprilie 2010 Lumea Civilizata va incepe sa iasa din criza! Va intra pana atunci Romania in Faliment Statal? (II)

In Aprilie 2010 Lumea Civilizata va incepe sa iasa din criza! Va intra pana atunci Romania in Faliment Statal? (II)

Spuneam aici despre iminenta intrare a Romaniei in faliment statal. Imi sustin parerea si constat ca guvernescu face tot ce ii sta in putinta pentru a-mi da dreptate!

Dupa ce Statul Roman a devenit in 2009 principalul client al bancilor comerciale, imprumutandu-se luna de luna pentru a-si plati obligatiile, iata ca acum din lipsa de lichiditati Guvernul Romaniei hotaraste reintroducerea Biletelor la Ordin.  „În perioadă de criză este bine să utilizezi cât mai mult resurse financiare private, şi biletele la ordin asta permit, de fapt ele reprezintă o garanţie către companii că vor fi plătite la un an, la doi, la trei, la cinci ani, depinde cum au fiecare dintre aceste autorităţi locale contractele încheiate”, a declarat Nica, citat de NewsIn (preluare www.adevarul.ro).

Nici nu mai conteaza ca acele companii care primesc in acest mod garantia ca vor fi platite intr-un an, doi, cinci, pana atunci vor fi murit de foame! Au de luat…

Din pacate doar Presedintele Romaniei persista in aceasta vreme, in ciuda evidentelor, in credeam eu defunctul: „Tovarasi! Alo tovarasi! Mai copii! Stati linistiti la locurli voastre!”, ambitionandu-se sa clameze peste tot pe unde are ocazia ca in trimestrul III 2009 caderea economica se va stopa urmand ca din trimestrul IV 2009 si trimestrul I 2010 economia romaneasca sa revina la nivelul din 2008.

Si vestile proaste continua sa curga: Cotidianul titreaza „Deficit de 7%, acordul cu FMI e in pericol”

Ministrul Economiei avansează cea mai sumbră prognoză de deficit bugetar: 7% din PIB. Ţintele din acordul cu FMI trebuie rediscutate, iar dacă Fondul nu vrea, nu vom primi restul împrumutului.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: