Prima pagină > 1 > sunteti departe de noi… mult prea departe!

sunteti departe de noi… mult prea departe!

Mi-a placut emisiunea lui Dobro si Craio de azi dimineata si Dobro, ai avut dreptate in ce ai spus despre politie: ca politistii ar trebui sa aibe ceva violenta in vene/gene si ca politia a regresat dupa pleacarea lui Blaga dar mai ales ca politistii nu au fost lasati sa fie si sa se comporte ca politisti de catre cei pe care trebuia sa ii fi arestat primii: politicienii!

Mi-a ramas in minte insa, si imi pare rau ca nu ai abordat, ceea ce a spus Sarbu aseara la Realitatea: Ca nica stia de doua luni, ca doar e ministru la interne, nu la cultura sau agricultura, ca va fi schimbat. Cred ca e o afirmatie foarte grava si se pare plina de adevar: din nou Serviciile sunt utilizate in folosul politicienilor si al partidului (care’o fi el…).

La fel, nica spunea azi ca are informatii de la doi s’un sfert ca urmeaza sa fie fraudate alegerile! Dar doi s’un sfertul ar trebui sa culeaga informatii despre hoti si traficanti, nu despre activitatea politica a unora sau altora! WTF? Chiar nu se vede ca astia au un discurs nu numai paralel cu ce ne doare pe noi, dar si plin de porumbei scapati? Chiar trebuie sa stam in piata publica sa se scape porumbeii? Pe noi!?

Reclame
Categorii:1
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: