Prima pagină > Politica > „al dreacu’ marinar, ba frate-miu!”

„al dreacu’ marinar, ba frate-miu!”

Zise Geoana lunadu-si sepcuta rosie cu trandafiri de pe cap si stergandu-si cu maneca naduseala de pe frunte…

„- Am adunat la Romexpo 10 mii de sustinatori, am cumparat, decupat si pictat toata productia de panza rosie de la Apaca pentru stegulete si pancarte, sa-i aratam ca avem cu ce, si cand colo… el isi anunta participarea la alegeri la Primaria Sanicolau Mare iar noi suntem acuzati ca am regizat Congresul al VX-lea al PCR-PSD „. Isi scutura praful de pe cracul pantalonului cu sapca, si se indrepta spre Crin. „Auzi ba, tu de ce nu zisa-si nimic?”

Crin isi privi glodul uscat pe varful sosonului drept si nu zise nimic. Se gandi doar „Daca ma aplec sa o sterg, imi trag astia un sut in cur! Daca o las asa tot electoratul imi zice ca-s taran… Ce dracu’ faci acu Crine? Cum rezolvi problema? Sa bag o motiune sa le distrag atentia? Da, da,… asta e de facut!” Zise:

„- Mircea, sustii o motiune de cenzura?”

„- Ce ba? esti nebun?! Ce motiune de cenzura? Chiar vrei sa o luam pe urmele penetecedeului, sa nu mai intram in Parlament la anu’?”

„- Da cine ne-a dat afara?”

” – Esti prost ba! P R O S T!”

„- Ba tu esti prost ba prostanacule! Nu vezi, si ai tai stiu ca esti prost, si marinaru’ stie si toata lumea, prostanacule!”

Mircea lua un par din gardul de pe marginea drumului si, harst! ii carpi una dupa ceafa lui Crin. Crin, cazu la pamant si in timp ce se ridica nauc dupa lovitura, apuca un bolovan. Bolovanul, zvrrrr catre Mircea! Il lovi in frunte si se faramita in zeci de bucatele marunte. Era un biet bolovan de glot uscat. Crin nu fusese in stare nici macar sa ia un bolovan ca lumea.

In vreamea aceasta, de la crasma de peste drum iesi Sorin, doctoru’ satului. Fetele stranse la poarta Elenei apucara sa susoteasca: „E frumos, fata!, si inaaalt” „Da, e frumos! Si destept tuuu,…” „Frumos ca dracu’ fata! Ce vedeti voi frumos la asta?” zise Elena.

Las’ ca daca ies io, ies io presedinteeee, n’o sa mai vedeti, carciumi, cazinouri, jocuri de noroc, striptis din’ala, n’o sa mai vedeti!”- zise Gigi, ciobanul satului, iesit prin trapa Aro-ului 244 parcat in curte la palat.

In vremea asta, Marinaru’ facea baie la Timisoara, la Sibiu, la Mures, in toata tara. Baie de multime… Bea tuica – „Ochii lui dobrin”, manca sarmale, se pupa cu frumoasele si isi facea poze cu telefonul mobil cu toti flacaii satului.

Al dreacu’ ba! O sa iasa din nou presedinte! Da’ daca de data asta se tine de promisiune si ne trage in teapa, in piata Victoriei?! Tot satul se infiora la acest gand! Brrrr! Piei drace!

Va urma!?

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: