Prima pagină > Politica > CAPRA RAIOASA SI COADA SA

CAPRA RAIOASA SI COADA SA

„Astazi, cand aud din toate partile comentarii despre trocuri, propuneri etc, vreau sa fie clar. Ramane valabil ceea ce am spus de la inceputul campaniei. Este exclusa orice colaborare intre mine si Traian Basescu si este exclusa orice sustinere a lui Traian Basescu din partea electoratului meu”, a spus Crin Antonescu, citat de Realitatea.net.

Isi face oare dumnealui liberalu’ vre-un calcul de genul: „nu-i bai, peste 5 ani vom putea injura linistiti pesedeu’, ca ne-a furat cu vanghele si nastase si ca ne-a marit comisionu’ de la 15 la 30 de procente, dar noi am ramas saraci si cinstiti ca tovarasu iliescu care are sapca  si atunci vom castiga alegerile din primul tur!”?

Si nu veti fi observat ca ati mai imbatranit cu 5 ani pentru ca vanghele va va fi dat 4 milioane de ghiozdane pline cu mici, fiecare in valoare de daouajcin(i)ci de mii de euroi, si mogulii vor fi strigat ca s-au saturat de atata respect si mai vor un pic de cenzura, nu de alta da-i doare in libertate de cat au vorbit.

Noi vrem respect! Noi nu-l votam pe Basescu! Noi suntem liberali ce respectu’ nostru! O spune sus si tare chiar domnul Radu Campeanu! Stiti voi domnul acela in casa caruia s-au gasit in 15 iunie masini de facut bani falsi! Cel care era pe cale sa fie aruncat peste ocean impreuna cu alti seniori pe nume Ratiu si Coposu de ortacii domnului iliescu (da, da ala cu sapca de a vorbit duminca seara la sediul pesedeului imediat dupa prostanac)!

Ne bucuram insa ca scapam de raul cel Mare! Basescu pleaca pe mare! Ha!

Marfa! S-a scos baseloo! Plecand pe mare, sigur scapa de vanghele, (ne)fericitul…
Noi nu…
Ma intreb insa: Crin, Paturiciu, Tariceanul, Voiculescu, Vantu si toti astia, marii sustinatori ai liberalismului cu orice pret si fara de basescu-pedele, or avea frica ca nu-si vor plati luna viitoare rata la apartamentul cumparat in Rasarit de Soare? Sau va trebui oare, ca vre-unul dintre ei sa aleaga intre a plati gradinita copilului sau rata casei?
Scapam de raul cel mare! Uraaaa! Vom vedea insa pe strada numai ghiozdane trandafirii, comisionate cu 15-30%. Ni se vor mari pensiile si salariile si ni se vor da cei douajcin(i)ci de mii de euroi, aseaaa, cat sa se vada din cosmos. Unde vom fi trimisi cu totii!

Ati inteles ceva? Nu? Pai e genul de discurs al lui geoana! cu multe cuvinte si fara nimic. Da’ o sa intelegeti voi, „peste vreo cinci-douazeci de ani, care este foarte importanti pentru noi! Si o sa vedeti in teren! In teren o sa vedeti!”

Vai de noi!

UP DATE: domnul mazare ne asigura ca Johannis ne va construi cate o mie de case in fiecare oras.

Multumim din inima partidului pentru grija pe care ne-o poarta!

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu