Prima pagină > 1 > Cod rosu de prostie

Cod rosu de prostie

Domnul primministru anunta instituirea starii de alerta in Buzau, Braila si Vrancea si ne povesteste ca nu e vorba de achizitii, plati, contracte preferentiale, ci ca totul se va lua de la Dumnezeu.

Ma intreb de ce e nevoie sa se apeleze la rezervele lui Dumnezeu  (strategice) cand in decembrie 2013, Presa a anuntat ca guvernul a alocat ( in trei randuri ) bani suplimentari catre primarii pentru iarna „deosebit de grea ce se anunta”! Unde sunt banii?

Vad ca reporterii PROTV au ajuns azi la aceiasi sateni pe care i-au vizitat dupa viscolul din 2012? Vad ca si azi, ca si in 2012 amaratii din Baragan stau cu mortii pe masa, ca nu gasesc urma tintirimului! Vad militari si voluntari scotand batrani pe geamurile caselor si impartindu-le apa si paine.

Cat de tampiti sa fim? Cat de hoti sa fim?

Cand inlaturarea unei tone de zapada costa 1100 de Euro si nimeni nu stie cate tone s-au adunat deasupra fiecarei case, cand deszapezirea unui kilometru de sosea costa 1800 de euro si nimeni nu stie cati kilometri au fost inzapeziti, ajunge lesne de inteles refuzul presedintilor de consilii judetene de a accepta plantarea de catre voluntari a perdelelor forestiere, in anul de dinaintea anului electoral…

Reclame
Categorii:1
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: